Pizzeria Munich, el teu restaurant de confiança

Restaurant

Diferents espais per adaptar-nos a cada època de l’any, tenim tant espais interiors de caràcter més privat com exteriors. La nostra terrassa és el lloc ideal per passar la primavera i l’estiu.

Take away

Ara també disposem de servei per emportar. Escull el que et vingui més de gust que nosaltres ens encarreguem de deixar-ho llest perquè ho puguis passar a recollir.

Tradició

Ens avalen 50 anys d’experiència al capdavant de la pizzeria. Evoquem tota la nostra passió en l’elaboració de cada plat perquè la nostra essència estigui present any rere any.

Nyam!

Veure la carta

Pizzeria Munich és un restaurant on poder assaborir la cuina catalana en un espai acollidor i agradable. La nostra passió per la cuina és el motor que ens mou a seguir oferint la millor qualitat perquè els nostres clients puguin gaudir d’un bon servei.

Pizzes

La pizza és la icona del restaurant, ja que la fem igual que el primer dia, aquesta és l’essència que tant ens caracteritza. Ens encarreguem de tot el procés d’elaboració des de la massa fins a l’últim ingredient.

Entrants

Oferim una gran varietat de plats elaborats amb productes de qualitat per satisfer els gustos dels nostres clients. Des d’amanides, pastes fins a plats atemporals perquè sigui quina sigui l’època de l’any sempre puguis gaudir de tota mena d’aliments.

Bols

Només migdies! Hem incorporat un nou plat en el nostre menú. No et perdis els nostres bols carregats de proteïnes i aliments saludables.

Postres

Dona un toc dolç al teu àpat amb les nostres postres de tota la vida, entre les quals destaquem el flam, el pastís de formatge i el coulant.

Som el que mengem

La nostra cuina és de caràcter casolà que et traslladarà a l’estil més tradicional. Ens avalen gairebé cinquanta anys d’experiència oferint la millor qualitat. El restaurant va obrir per primera vegada l’any 1972 sota el nom de Pizzeria Munich amb motiu de les Olimpíades que es van dur a terme en aquell any. Des d’aleshores sempre hem tingut les portes obertes fins al dia d’avui, tot convertint-nos en un restaurant emblemàtic de la ciutat.

T’hi esperem!

Ens trobaràs en el bell mig de la Rambla Sant Isidre, a Igualada, al cor de la capital de l’Anoia. Visita’ns i gaudeix de la gastronomia catalana amb productes de qualitat i de proximitat.

Restaurant Pizzeria Munich
Rbla. St. Isidre, 30
Igualada 08700